0 (286) 474 4004

Sosyal Medyada Biz}

Cevizde Leonardit Kullanımı

Cevizde Leonardit Kullanımı

Cevizde Leonardit Kullanımı

Ceviz yetiştiricileri! Bu konu sizleri çok ilgilendiriyor! Çünkü mahsulünüz için mucizevî etkilere sahip bir üründen bahsediyoruz! Yetiştireceğiniz cevizlerin daha fazla olmasını istersiniz elbette. Bu mucize ürün sayesinde mahsulünüz % 20 ile 30 arasında artacak. Üstelik bu artış sadece mahsul tonajında değil, besin değerleri yönünden de izlenebilecek. Evet, bu gerçek! Yetiştireceğiniz cevizlerin besin değerleri olması gerektiği gibi olabilir. Bilindiği üzere dünya ağır bir korozyona uğratılmıştır. Bu hasarlamalar da devam etmektedir. Dünya günden güne eskitilmektedir ve de kirletilmektedir. Bu da özellikle toprak ve su kaynaklarında kendini göstermektedir. Toprağın kalitesi düştükçe, suyun zenginliği de azalmaktadır. Bunların hepsinin üzerine kimyasal kirlenme de binince, besinlerin üretilmesi için ek ürünlere ihtiyaç duyulmaktadır. Toprağın verimli hale gelebilmesi, mahsulün kendini toparlayabilmesi, mahsulün verimli elde edilebilmesi ve mahsulde besin değerlerinin gerçek oranlarında olabilmesi açısından bu takviyeler artık çok daha önem kazanmaktadır. Cevizde Leonardit kullanımı devri başlıyor!

Hangi Takviye Değil! Mucize Leonardit’te!

Mucizevî etkiler yaratan takviyenin adı ” Leonardit “! Cevizde Leonardit kullanımına başladığınızda, bizim demek istediklerimizi sizler görmüş olacaksınız. Toprağınız gerçek kalitesine kavuşacak ve mahsulünüz iyileşecek. Hem daha fazla hem besin değerleri açısından daha zengin cevizler yetiştirmiş olacaksınız. Üstelik zehir yok, kimyasal yok! Bu ürün toprağınızı kirletmeyecek tam da aksine toprağınıza güç kuvvet verecek! Siz ona bakacaksınız o da tohumları sarmalayıp çoğaltacak! Doğanın gerçek döngüsüne kavuşması gerekli. Beslenmek yaşamak için ihtiyaçtır. Bunun için toprağa sahip çıkmak gerekli!

Leonardit Mucizesi Nedir?

Leonardit: Hümik Asit doğal bir madendir. Leonardit içerisinde;

Hümik Asit + Fülfik Asit + Organik Madde ”

bulunmaktadır. Bu karışım toprakta çok önemli ve olumlu etkiler yaratmaktadır. Toprağınız gerçek değerlerine kavuşabilmekte bu sayede mahsulünüz de gerçek değerlerinde yetişebilmektedir. Siz kazanırken, dünya da kazanacak! Gerçek beslenme için Leonardit toprak düzenleyicisi bir konfor değil bir şarttır. Bunu deneyin ve toprağınızı izleyin! Ona bakarsanız o size daha çok bakacaktır! Toprağınızın Ph dengesini Leonardit ile sağlayabilirsiniz! Böylelikle üretimde kaliteyi ” Hemen ” yakalayabilirsiniz!

Leonardit Toprakta Mucizeler Yaratıyor!

Kumlu toprakta gerekli donanımlar Leonardit tarafından inşa ediliyor! Cevizde Leonardit kullanımı bu anlamda da çok önemlidir! Ceviz fidanı dikmeden önce toprak analizi yaptırmanız ve de buna göre topraktaki katmanların neler olduğunu bilmeniz önemlidir. Leonardit kumlu yapıdaki toprakta, su ve besin kaybını önlüyor ve bu sayede mahsulünüz çok daha doğru bir şekilde beslenebiliyor! Killi toprak katmanında ise Leonardit, sıcaklık ve soğukluklardaki toprağın genleşmesini ya da büzüşme tepkilerini kontrol ederek, yine mahsulün beslenmesini sağlayabiliyor. Topraktaki sıkışmayı engelliyor.

Cevizlerinizi Leonardit Mucizesi İle Yetiştirin!

Cevizde Leonardit kullanımı sonrasında, mahsulünüzdeki besin değerlerini analiz ettirebilirsiniz. Özelikle yurtdışı satışlarında bu analizler yaptırılmaktadır. İhracatta özelikle diğerlerinden önde olmak istiyorsanız, toprağınıza Leonardit mucizesini sunmalısınız. Bu mucize sayesinde toprağınız mutlu olacak, mahsulünüz mutlu olacak, siz mutlu olacaksınız! Cevizde Leonardit kullanımının faydaları, besin değeri analizlerinde ortaya çıkacak. Siz daha iyi beslenmiş olacaksınız. Toprağı beslemezseniz, onun mahsulü beslemesini bekleyemezsiniz. Toprağın beslenmesi için ise ona uygun beslenme koşullarını oluşturmalısınız. Bu sayede verdiklerinizi almak isteyebilirsiniz.

Şimdi Leonardit İle Topraklarınıza Değer Katma Vakti!

Ceviz fidanlarınızı ekerken, kademeli olarak Leonardit kullanmalısınız. Bu sayede toprağın içerisinde Hümik Asit, Fülfik Asit ve Organik Madde koymuş olacaksınız. Toprağınızı ve mahsulünüzü beslemek ve de sulamak istediğinizde bu sayede, besin malzemeleri ve su boşluğa gitmeyecek. Kullandığınız tüm bakım malzemeleri ceviz fidanınızı besleyebilecek. Beslenen toprak, sizi besler! Beslenmeyen toprak size küser! Leonardit’le barışa ne dersiniz?


Cevizde Leonardit Ne Zaman, Nasıl Kullanılır?

1- CEVİZ DİKİMİ ÖNCESİ;

  • Toprağı sürmeden toprağı kimyasallardan arındırmak ve organik miktarını arttırmak için dönümüne 300-350 Kg Granül (toz) Leonardit atılır. Böylece toprağa ilk Leonardit uygulaması yapılmış olacaktır. Ardından açılmış çukurlara fidan ile üst toprakla birlikte uygulandığında derinlemesine toprağa uygulanması sağlanır.
  • Toprak sürülmeden dikilecekse; çukura konulacak toprağa 5 Kg Toz Leonardit karıştırılır.

2- DİKİMDEN SONRA;

HER 3 SENEDE BİR;

  • 0-3 YAŞ AĞAÇ BAŞINA 5 KG
  • 4-10 YAŞ AĞAÇ BAŞINA 7 KG
  • 11-20 YAŞ AĞAÇ BAŞINA 10 KG
  • 20 YAŞ VE ÜZERİ AĞAÇ BAŞINA 15 KG Fosil Power Toz Leonadit Uygulanır.

Ayrıca Ağaç Başına 350 Grm Fosil Power Hümik Asit Uygulanır.

LEONARDİT UYGULAMASININ İNCE KÖKLERİ YAKMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR!

ŞİMDİ HEMEN SİPARİŞ VERMEK İÇİN

0286 474 4004‘u  ARAYABİLİRSİNİZ.

08 Aralık 2016
26.190 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

WhatsApp chat